BUTGEM'de Meslek Edindirme Eğitimleri İçin Başvurular Başlıyor

23.Eylül.2024

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı  bünyesinde faaliyet gösteren BUTGEM, istihdama yönelik ücretsiz meslek edindirme eğitim programları için başvuru süreçlerine başladı. 
BUTGEM, Bursa iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda eğitim programlarını modernize ederek, mesleki eğitim noktasında marka kimliğini her geçen gün güçlendiriyor. İstihdama yönelik ücretsiz meslek edindirme eğitim programları teorik ve pratik uygulamalı olarak gerçekleştirilecek. Firmaların taleplerine göre programların kurgulandığı bu eğitimlerle katılımcılar, sektörlerin aradığı nitelikli elemanlar haline gelebilecek. 

Yeni Kapılar Açıyor
İş hayatına atılmak veya mevcut mesleki becerilerini geliştirmek isteyenler için fırsatlar sunan eğitimler, Bursa'da iş gücüne katılmayı hedefleyen bireylere yeni kapılar açmaya devam ediyor. BUTGEM'in sağladığı bu fırsat, katılımcılara yalnızca mesleki bilgi kazandırmakla kalmayıp, kariyerlerinde sağlam adımlar atmalarını da sağlayacak. 
BUTGEM’in 2024-2025 yılı 1.  eğitim dönemi başvuruları 30.09.2024  tarihinde sona erecek. Eğitimlerden yararlanmak isteyenler BUTGEM binasına giderek şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.