Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp56) failed: Permission denied (13) in /home/butgem.org.tr/public_html/func/baglan.php on line 27
Çocuk Yetenek Şenliğine BUTGEM İmzası | BUTGEM - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı

Çocuk Yetenek Şenliğine BUTGEM İmzası

11.Ekim.2018

Çocuk Yetenek Şenliğine BUTGEM İmzası

BTSO Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren BUTGEM, Çocuk Yetenek Şenliği’ne damgasını vurdu. BUTGEM standını 2 gün boyunca 2 bin kişi ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz hafta yeni eğitim döneminin başladığı Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi yerel ve ulusal organizasyonlarda boy göstermeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilk kez düzenlenen ‘Çocuk Yetenek Şenliği’, birbirinden renkli atölye çalışmalarıyla çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmesine, sosyalleşmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine katkı sağladı. Nilüfer’deki Osmangazi Hipodromu’nda düzenlenen şenlikte BUTGEM de yer aldı. Şenliğe, aileler ve çocukları büyük ilgi gösterdi.

 

500 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

Her sene 3 binden fazla gencin meslek sahibi olmasını sağlayan BUTGEM şenlik boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği şenlikte çeşitli etkinlikler düzenlenirken, BUTGEM standına 2 gün boyunca yaklaşık 2 bin kişi ziyaret etti. Organizasyonda ayrıca yaklaşık 500 çocuğa telden araba ve ahşap oyuncak eğitimi verildi.